Центр реабілітації та соціальної допомоги Логос




09:44
Великдень — одне з найбільших та найважливіших християнських свят, що символізує воскресіння Ісуса Христа і нове життя

Великдень — одне з найбільших та найважливіших християнських свят, що символізує воскресіння Ісуса Христа і нове життя. В Україні цей день за традицією святкується з особливою теплотою та урочистістю. В цьому році, як ніколи, відчуття святковості переплетено з почуттям єдності та надії на перемогу.

Наближення Великодня спонукає нас звернутися до молитви з ще більшою вірою та запалом. В усіх куточках України, від великих міст до маленьких сіл, люди об’єднують душі в загальних молитвах, просячи про мир. Молитва в цей період стає не просто духовною практикою, а справжньою потребою серця, невід'ємною частиною повсякденного життя кожного віруючого.

Великдень — час, коли ми особливо гостро усвідомлюємо цінність життя та необхідність цінувати кожну мить, прожиту з любов'ю та вдячністю. Це свято нагадує нам про незламність духу та силу віри, які допомагають нам вистояти та йти вперед у найважчі часи — так само, як вони допомагали Ісусу Христу пройти свій шлях.

Команда центру «ЛОГОС», волонтери храму Преображення Господнього, в рамках гуманітарної місії «Допомога заради життя» відправили КНП СОР «Сумська обласна клінічна лікарня»: спецодяг медичний, лікарняні халати, підйомне ліжко для лікування хворих, ходунки, інвалідні крісла, памперси, маски, засоби гігієни.

«Удари випробувань потрібні для спасіння нашої душі, бо вони її очищають.» (Паїсій Святогорець)

Дякуємо Allied Services in Scranton, о.Мирону Миронюку (США), Lee Scheumann, нашим партнерам та друзям.

Все буде Україна!

Переглядів: 172 | Додав: admin | Теги: що символізує воскресіння Ісуса Хри, Великдень — одне з найбільших та на | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar